23/1-11

För att varje gång slippa be om ursäkt för att det var alldeles för lång tid sen jag skrev något här på bloggen säger jag det nu en gång för alla: det finns helt enkelt inte någon tid eller lust att ägna sig åt bloggen efter långa arbetsdagar så här i början, därför kommer uppdateringarna komma med lite längre mellanrum, hoppas du har överseende!

Alva trivs som fisken på dagis och efter första veckan är vi övertygade om att vecka nummer 2 kommer gå lika bra! Hon springer rakt in till alla barn och ser sig inte om efter erik alls. Det som lockar är förstås de äldre barnen som stojar och lever om mest!

Veckan har mest bestått av jobb, inskolning och lite träning. Alvis håller ställningarna och röjer runt som vanligt:


högläsning vid köksbordet


kaffebjudning


skoprovning


övningskörning


frukost - kan själv!



klippning, gick som förväntat med ett huvud som for som en jojo


snöskyffelåkning


Det du var en liten bilduppdatering! Hoppas att du mår finfint och att vi ses snart!
KRAM och hej♥


110109

Hej på dig!

Det är visst väldigt väldigt många dagar sen sist! Veckan som gått har varit fullspäckad och med nytt jobb kommer många många nya rutiner, funderingar och frågor. Därför har bloggen kommit lite i sista hand och min känsla säger mig att det tyvärr kommer vara så ett tag fram över.

Alva och Erik har det superbra hemma om dagarna! De busar och myser om vartannat och jag märker redan nu att hon bara på en vecka blivit pappas tjej. Hon tyr sig lite mer till honom och vill gärna sitta i hans knä och gosa och inte i mitt. SNYFT,jag är övergiven!

Vad gäller min första jobbvecka så var den väldigt intensiv så om någon var glad över en röd dag mitt i veckan så var det jag! Det går bra än så länge, det som stör mig är det jobbiga vädret att åka bil i. Är det inte snöblåst så är det tö och glashalt. Hör och häpna: JAG LÄNGTAR EFTER VÅR OCH SOMMAR!!

Snart flyttar vi! Det ska bli väldans roligt och jag längtar så efter den lyxiga hissen! Första helgen i februari bär det av så om du har ett par starka armar eller är lite städsugen eller är du hjärtligt välkommen!

Hörrni det får vara allt för idag. Vi har det jättebra! Hoppas att du också har det!


Alvis med pyjamas och ryggsäck - på rymmen?

Kram

RSS 2.0