Fredag

Idag har det varit strålande väder så jag och Alvis har varit ute hela (halva) dagen. Jag fullkomligen älskar september månad, allting är precis lagom! - temperaturen är inte för kall och inte för varm, solen skiner och värmer skönt men steker inte sönder, luften är ren och frisk och träden börjar bli alldeles lagom röda och gula! Tänk om det kunde vara september varje månad!

Alvisen är verkligen supernöjd med tillvaron nu när hon kan ta sig fram helt ohindrat, hon springer fram överallt och upptäcker hela tiden nya roliga saker.








Hon är verkligen en påhittig och företagsam liten tjej, nu har hon kommit på hur man kan nå upp till datorn - det är ju bara att dra ut lådorna i hurtsen bredvid och ställa sig i! Lätt som en plätt!



Hoppas att du får en skön helg! Själva laddar vi för 1-års kalas med nyköpingssläkten på lördag och finspångssläkten på söndag!

Ha det gott!
KRAM

Alva 1 år!!

Idag är det verkligen ingen vanlig dag, för idag är det 1 år sedan vår lilla prinsessa kom till världen. Så idag säger vi GRATTIS till vår lilla älskling som fyller 1 år!

Kl 08.40 den 22/9 2009 hade mamma äntligen kämpat färdigt och ut kom världens finaste lilla tjej!













,





























GRATTIS på din dag älskling!

puss och kram
♥♥♥


The rocker

Fy fy på mig så dålig jag varit på att uppdatera här de senaste dagarna! Just nu handlar det om att jag inte hittar usb kabeln till telefonen, vilket betyder inga bilder...

Som tur är har jag ju en bättre hälft som är desto flitigare med kameran och fotograferingen!



Puss och kram från Alva the rockstar
♥ ♥ ♥

GRATTIS

Idag är det Alvas namnsdag! Så GRATTIS lilla älskling på din första namnsdag!

♥♥♥





PUSS PUSS till finaste tjejen!!

RSS 2.0