090728

Hej på dig!

Tänkte bara sända dig en liten hälsning och tanke såhär innan vi far iväg på lite semester. Imorgon efter att jag slutat jobba åker vi ned till Varberg! Det är väldigt många år sedan jag var där sist och det ska bli kul att träffa både mamma, pappa och att se sig om staden igen. Som bekant spenderade vi väldigt många husvagns- och tältsomrar där när vi var små, så det känns nästan som att återse en gammal vän! Självklart följer Erkan med och han har stora fördomar och vissa aningen speciella förväntningar/föraningar om camping- och husvagnslivet, så vi får väl se om han överlever resan eller om han bara vill gå under jorden:) Hihi, om vädret är kass har vi även planerat en eventuell tripp till Ullared, stackars stackars Erik..:) Jag får väl gottgöra honom på något sätt senare, typ lova obegränsad tv-spelstid i en vecka framöver eller liknande..

Hoppas du får en mycket bra vecka! Vi ses och hörs igen efter helgen och då förhoppningsvis med massa fina och roliga bilder från vår minisemester!

Massa kramar till dig
  





Arma söndag

Hej kära du. Jag hoppas som vanligt att du mår väl och att du tar tillvara på sommardagarna på bästa individuella sätt. Tänk att hela Juli snart är förbi!
Jag och Erkan har haft en riktigt lugn helg och bara tagit timmarna som de kommit. Vi har äntligen landat på hemmaplan igen och det känns skönt att få komma hem till sig efter att ha spenderat flera veckor boendes i en väska.. Sommarjobbet är slut för denna gång och framtiden får utvisa om det var sista året med gamlingarna eller om jag kommer tillbaka även nästa år.

Idag har vi varit på Färgargården och fikat erkan och jag. Det är ju så fint och mysigt där! Såklart valde Erik (helt uträknat från hans sida kom jag på efter ett tag) ett bord med bänkar som stod och lutade, så eftersom man fick ryggskott av att sitta där blev vi inte jätte långvariga, men härligt var det! Och världens största glass fick jag också=)




Annars är allt bara fint med oss båda, eller alla tre kanske jag ska säga. Den lilla där inne verkar också må fint och imorgon ska vi på besök till mvc igen.

Jag har varit väldigt "kameraslö" på sista tiden, så därför finns det inte så mycket dokumenterat från veckornas och helgens bestyr, men det kommer mer vartefter! Men jag måste visa en bild på min söting när han vispar vaniljsås, (tack farmor för den jättegoda äpplekakan!) spana in hunken, orangea tofflor och gula shorts, hemma hos oss är det snygglördag på hög nivå=)



Hoppas att du mår bra! Vi ses och hörs snart igen!
Kramar till dig

    

Vecka 32

Hej kära du!

Idag har jag varit ledig för första dagen sedan i torsdags och jag kan tala om att det har varit riktigt skönt! Jag har hunnit med massor av skojigheter som att åka hem till oss, druckit kaffe i takt med nyhetsmorgon, pysslat i bebisrummet och skruvat ihop vårt fina skötbord, jag har satt upp hissgardiner (visserligen på skuggsidan av huset, hm, inte så nödvändigt) och fyndat på rean på lindex! En mycket bra dag om du frågar mig!=) 

Tänkte jag skulle visa dig magen "live". Och för att inte tjata ut dig så har jag även fått till en bild på kulan framifrån! Det ni! Här sprudlar kreativiteten.. Som jag skrev sist är det alltså vecka 32 jag stiger in i nu..



Om man tittar riktigt noga kan man se lite av det enorma blåmärke jag har runt naveln. Uppifrån ser det ut som en gigantisk vattendroppe..





På fredag slutar både jag och min erkaperka att jobba för den här sommaren och det ska bli så skönt! Det blir att göra så få knop som möjligt i helgen och på onsdag nästa vecka åker vi till mamma, pappa och husvagnen i Varberg över några dagar. Vi ska även försöka hälsa på Eriks kusiner i Göteborg också, vi har nämligen en finfin vagga att hämta där!=)

Men mer om det senare! Hoppas att du mår väl!
Massa kram och hej


Tillbaka från de döda..

Hej på er alla!
Nej, jag har inte gått under jorden, grävt ned huvudet under en sten, lagt ner bloggen eller vistats på sjukhus de senaste två tre veckorna. Jag har helt enkelt saknat både tid, engagemang och ordentliga datatillgångar för att kunna skriva som jag brukar. Förlåt! Men jag ska försöka jobba mig uppåt igen sakta men säkert, och efter sommaren ska det bli som vanligt igen och kanske ännu bättre! 

Självklart har det hänt en del sedan sist även om jag inte kommer ihåg hälften. Jag har jobbat, jobbat, och jobbat mest hela tiden känns det som. Under mina få lediga dagar har jag även bråkat och styrt med studievägledare om min pluggframtid utan resultat, träffat nära och kära (dock alldeles för få) och hunnit med lite bebisshopping. Mammsen och jag var på ikea förra veckan och vi fick bland mycket annat ett jättefint skötbord ! Tusen Tack igen! Ni kommer snart att få se lite bilder från det lilla rummet som jag boar och styr med där hemma.. 

Förutom jobb så är det givetvis mest framtids- och bebistankar som fyller mitt huvud just nu. Bara åtta veckor kvar och sakta men säkert känner jag hur magen växer sig större och hur bebisens sparkar och volter blir starkare och hårdare. På onsdag är det redan intåg i v 32 och läser man utvecklingskurvan ska det lilla pyret vara ungefär 40cm lång och väga strax under 2 kg.. Jag undrar såå vad det är för liten krabat där inne. Andra mammor, kvinnor och framförallt alla tanter på jobbet säger att jag har en "pojkmage" - den står rätt ut och är bara som en kula. Hjärtslagsfrekvensen hos pyret säger dock att det förmodligen är en flicka. Om man nu ska lyssna på gamla sägner och vetande människor vill säga, för min del får det bli vad det blir! 

Vad gäller namn så har vi kommit en bit på väg, fast ändå inte. Vi har kunnat enas om vissa namn och helt fått stryka andra.

Just nu ser läget ut som följer:

Flicknamn
Tilde, Alva, eller Freja

Pojknamn 
Douglas 

Ja tro det eller ej, men än sålänge har vi bara ett pojknamn som vi är helt överens om. Listan hinner säkert ändras vart efter, men så ser den alltså ut för tillfället.. 

Om ni är intresserade av hur vi ser ut i slutet av v 31 så kommer bilden här:
   

Det var allt för den här gången, nu ska jag ta tag i lite lunchätande och klockan 14 blir det jobb igen! Hoppas du mår bra och att vi ses eller hörs snart igen!

Kramar och hej


Lite bättre..

..humör är jag väl på idag än sist. Nu har jag rett upp situationen så gott det går och nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att jag kommer in på de distanskurser jag sökt!

Jag ber än en gång om ursäkt för det halvdåliga uppdaterandet av blogg och bilder, nästa vecka kommer jag befinna mig mer hemma hos mig i norrköping och har då tillgång till rätt datorer/program/sladdar osv.. Så då ska det bli lite ordning på torpet igen, ni måste ju få er obligatoriska veckobild av mig och det växande lilla pyret! Vi mår för övrigt väldigt bra. Fast det är riktigt jobbigt att jobba i den här stekande värmen ska jag säga! Och i helgen väntar ännu två 07-21 pass, usch för att jobba så många timmar på helgen! Det borde vara förbjudet..

Nästa vecka är Erkanperkan helledig från sitt jobb och jag jobbar bara ons, tors så då ska vi försöka att hitta på något skoj! Har du några idéer på roliga och fina utflykter man kan göra? 

Vi ses en annan dag! Nu ska jag fördjupa mig i mitt sidoprojekt  "åkpåse". Håller på att sticka en söt åkpåse som bebben kan ha i vagnen, (för er som inte har en aning om vad jag menar kan man säga att det är som en sovsäck som bebisen ligger i) och jag kan väl säga att den än sålänge inte riktigt ser ut som den gör på bilden.. Den ser minst sagt hemmagjord ut! Men kanske är det det som är charmen? Vad vet jag..?

Vi ses snart igen! Kram och hej    


RSS 2.0