the night from hell

Hej du!

Japp, inatt har varit den absolut värsta natten sen alva föddes. Hon har ju minst sagt varit sig väldigt olik och varit supergnällig vissa stunder. Sovandet har däremot aldrig varit något problem, hon har vaknat till kortare stunder men snabbt somnat om igen. Tills inatt...
För att göra en väldigt lång och irriterad historia kort så vaknade hon kl 01 och slog inte igen sina blå förrän kl 03.15 igen. Jag var både arg, förundrad och irriterad över det skrik och gnäll jag inte kunde få tyst på varken via mat, napp eller vaggning. Vad sjutton hände egentligen? Hon bara vägrade att sova, så vi låg och kollade på något tjuv- och polisprogram tills vi båda somnade helt utmattade.
Om jag har varit trevlig idag? Nej är det enkla svaret på den frågan, det har nog fullkomligen lyst mordlysten piraya om mig.. Och hoppas för allt i världen att det bara var en tillfällighet inatt!

I julas fick hon en söt liten t-shirt av gammelmormor som jag tyckte passade ypperligt att ta på henne idag :I may be small, but I'm the BOSS står det på den. Och ja, det stämmer väl tyvärr lite.



Men även fast det känns som att hon kan vara till salu för ett par hundradels sekunder är hon ju världens sötaste lilla tjej vår Alva:




Puss världens finaste älskling, vi älskar dig mest av allt även fast du är en nattgangster!


Hoppas att du får ett mycket trevligt valborgs och 1a maj firande!

Vi ses snart!

KRAM TILL DIG
♥ 


igår, idag och imorgon

Hej svejs!

Imorgon är det återigen fredag, veckans kanske i särklass bästa dag. Vad vore veckan utan fredagen? Helgen tågar in och alla som inte ska jobba är sådär mysglada och på vädigt bra fredagshumör, det gillar jag! Tänk om det kunde vara fredagsstämning lite varje dag...
Eftersom det är valborg ska vi väl ta oss iväg och titta på någon fin majbrasa skulle jag tro, det är ju altid trevlig att komma ut lite!

Igår hade Alva 40graders feber. Det MÅSTE vara en tand som spökar? Idag är hon hur som helst bättre och febern försvann lika fort som den kom verkar det som, något som däremot kvarstår är blöjbytena...

Har inte direkt något av kvalité att komma med, men här får du lite bilder av olika slag och karraktär:




Kladdig? Jag?








Efter att vår lilla gangster började häva sig upp på sängkanten fick vi illa kvickt sänka botten..





TADAAAAAA: en bild från fjällen dök visst upp i arkivet, hihi! Pappa erik visar god vilja och föregår med gott exempel, man är aldrig för gammal för lite lek!:)




Må väl tills nästa gång och gå inte vilse i någon majbrasa!
Vi ses snart!

KRAM

tisdag

Hej på dig!

Jag hoppas som alltid att du mår bra? Med oss är det fint! Vi har ju som bekant avverkat några sköna dagar i sälen med skidåkning, trevligt sällskap och massa gott ätande! Det är ju himlans skönt att komma hemifrån ett par dagar, för att sen lagom längta hem till sin egen säng och boning igen. Snö var det faktiskt lite dåligt med, men några riktigt härliga utförsåk blev det ändå! Längdskidspåren bestod mest av blåbärsris och rötter, inget vi ens försökte oss på alltså..
Kameran/telefonen låg snällt på bordet under helgen och väldigt några foton blev tagna, jag vet att mammas och pappas kamera var lite flitigare, så jag får sno några bilder därifrån vartefter!

Alvisen håller förmodligen på att få tänder. Hon är sig jätteolik, gnällig, skrikig, gråtig och mammig. Och framförallt bajsig (förlåt alvis att jag utelämnar sånna detaljer om dig). Igår bytte jag utan att överdriva bajsblöja 13ggr, stackarn lilla gumman...och MIG

Idag har det hur som helst varit ett strålande väder och då kan man ju inte göra annat än att vara ute och promenera!

Såhär glad är skruttan då:





Det var allt för denna tisdag! Må väl och ta hand om dig!

KRAM

Bye bye blondie

Hej där!

Hoppas att du mår bra! Här har det snöat idag, usch vilket aprilväder det är! Tänkte visa dig min nya hårfärg. Har funderat ett tag på att göra det lite mörkare, ett ljust hår är snyggt, men bara om det kan vårdas på rätt sätt. Tyvärr har jag ganska många naturliga röda pigment i mitt hår, vilket gör att ljus färg lätt ser, ursäkta uttrycket, pissfärgat ut. Jag har varken ekonomin eller orken just nu att gå till frissan 1 gång i månaden och lägga dyra pengar på ett fint ljust hår, så därför gick jag nu all in och gjorde det mörkt!

Jag tycker nog att det blev lite mossigt, men när håret vilat ett par dagar ska jag lägga i en toning med lite inslag av koppar eller mahogny (hette inte han i polisskolan så?). FAKTISKT så är det lite finare i verkligheten än på bild, men såhär blev det...

Före:


Efter:

Försök visualisera med lite makeup också, kanske blir det lite finare?=)

Det var det! Imorn beges det av till sälen och det ska bli väldigt mysigt! Om du ser något mysko inlägg som ser ut att vara skrivet av ett ufo är det bara jag som på nytt försöker blogga från mobilen..
Vi ses snart!

CIAO

100420

Hej du fina!

Som ni kanske såg sist försökte jag vara lite inne och blogga från mobilen, det ska tydligen gå, men jag lyckas inte lista ut varken hur man suddar eller skriver med liten bokstav. jobbigt det där när telefonerna och tekniken blir smartare än sina ägare (ja det är väl inte så svårt att vara i mitt fall tänker du säkert nu). Jag får fortsätta träna lite, det ska väl snart gå hoppas jag!

I helgen var vi i sandviken och hälsade på våra goda vänner sofie och simon. Helgerna går alltid så snabbt när man har roligt, men tack söta ni för en superkul helg!

På torsdag är det dags för vår nästa tripp och den går, trots en lång vinter, mot sälenfjällen! De som åker är såklart Jag, Erkan och Alvis och Mamma, Pappa, Jonas och Miccis. Det ska bli jättekul och väldigt mysigt att få komma iväg på en liten minisemester. Tro det eller ej så ska längdskidorna med! Hej och hå vad det ska köras!

Här kommer lite bilder på skruttan:











Hon har ju som bekant börjat kryp/åla sig fram med en riktig fart, så nu kan man hitta henne busandes lite var stans. Fort fort går det!






Alvis på sin första tripp till södra norrland. Hon var så snäll, inget gråt eller gnäll på hela vägen! Duktiga tjejen!



Noah och alvis, sötnötar!


Måste ju avsluta med en riktigt hälrig bild, grillmästaren (nåja, vi höll på att elda upp hela kvarteret) i kvällssolen. Mmm, det här är det bästa med vår och sommar!


Tack för idag, slut för idag!

♥KRAM♥


testing

HEJ IGEN! NU TESYAR JAG ARR BLPGGA FRÅN MOVIÖEN OCH SOM NI SER GÅR DETINGE VIDARE! BEHÖVER LÄRA MG HIEHURM MAN SUDDARLRAM SKIR SAMMA!

Malta!

Hej igen!
Alva sover så då tänkte jag passa på att slänga upp lite bilder från min och eriks maltaresa som vi gjorde sommaren -08, tror vi var där i början av augusti.. Så häääär härligt var det:



















Och till sist den absolut bästa bilden:



"Älskling, håll det här, jag ska ta ett kort.." Jag skrattar hejdlös varje gång jag ser detta kort, kul att jag som skulle få vara med på kort måste se ut som en packåsna...

Ojoj, vad kul det var, vill åka iväg snart igen! Snart är det ju sommar så då får vi se om och var det bär av!
Nån gång ska jag ta mig i kragen och lägga in alla hundratals bilder från min tripp till australien och nya zealand också , men det blir inte idag!

♥KRAM♥




Vår och annat kul

Hej på dig!

Hur mår du i solskenet? Det är ju så underbart att våren är på intåg, det är varmt soligt och alldeles lagom skönt ute! Efter en lång lång vinter får man ju absolut inte klaga, men det börjar redan att klia i mina ögon och näsa, rackarns pollen..

Här är allt bara bra, Alva ålar och nästan kryper fram som om det vore motorväg här hemma, svisch säger det så ligger hon under matbordet och upptäcker något för att sekunden senare skynda vidare till något annat ställe! Det är jättekul att det går framåt, tänk så stor hon blivit vår lilla tjej!








Alvas söta lilla jeansjacka fick hon i påskägget från sin farmor och farfar (och ett par supersnygga rosa jeans till, med dom får du se en annan gång).

Jag måste ju få skryta lite och säga att jag numera är stolt ägare till en sony ericsson vivaz, det är en supertelefon med massor av finesser. Bland annat är den riktigt bra att ta kort och videofilma med och det är med den alla kort ovan är tagna.. Så här ser den ut och jag har såklart den rosa varianten...






Det var allt för nu, ta väl hand om dig! Vi ses snart igen!

♥KRAM♥



Glad påsk!

Hej du och Glad Påsk!
I dag på eftermiddagen kommer vi att åka till Nyköping för lite påskfirande och på söndag beger vi oss till Finspång för lite mer påskande. Jag kommer jag nog varken ha tid eller ork med bloggandet under helgen, men detta är vad jag bjuder på en skärtorsdag som denna:

Påskharen har visst redan gjort ett stopp här på fotbollsgatan, hon visste att vi inte skulle vara hemma..

Alvis fick ett par jättegulliga vårskor av påskharen. Sjävklart måste hon ha något på fötterna tills hon växer i sina häftiga converseskor! De är stl 16 och typ 3cm för stora, kanske är de lagom till sommaren?



Min kära sambohälft fick en Armani Diamonds parfym som påsk/examenspresent av den snälla påskharen. Eller rättare sagt två stycken, det skulle vara en parfym och ett deostick, men när han packade upp dem var det två parfymer, klantigt av haren att inte dubbelkolla! Men nu luktar han gott minsann! Mmmm vad gott den doftar!

Av sin gammelmormor fick alvis den här superfina skinnjackan:

Stl 68 men ack så stor den var, kanske lagom om någon månad eller två! Tillsammans med sina randiga tuffa skor blir skruttan en finfin vårpralin!


Hoppas att du får en jättebra påskhelg med god mat, trevligt sällskap och kanske ett och annat påskägg! Om man tycker att man börjar bli för gammal för påskägg tycker jag att man kan ge varandra lite extra påskkärlek istället! Tala om för dem du tycker om hur mycket de betyder för dig, att de gör dig glad och lycklig, för när allt kommer till kritan är det kärlek som värmer allra allra mest, inte sockret från allt godis!

♥GLAD PÅSK♥








♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0