091214

Hej! Usch på mig så fruktansvärt dålig jag varit på att ägna kärlek åt denna blogg på senaste tiden. Undrar om jag ska avlägga ett nyårslöfte där jag lovar att bättra mig på uppdateringen..? Ska tänka på saken.
Vi har gjort så mycket roliga saker den senaste tiden, bland annat har vi gjort ett helgbesök i huvudstaden och hälsat på frida, krille och carro. Mycket trevligt men man önskar att dygnet hade fler timmar ibland..


Även hos oss har det hunnit bli 3e advent och lucia har passerat nästan obemärkt förbi. Tänk att det är jul om 1½ vecka! Jösses, vart försvinner tiden? Idag har jag min sista mattelektion och sen är det dags för tentaplugg, hoppas hoppas hoppas jag klarar av den!
För övrigt mår vi toppen och Alvis har redan blivit så gott som 3 månader, hon skrattar och jollrar mest hela tiden och är allmänt underbar och söt. Vi är världens lyckligaste som har en så fin liten tjej!






Såhär ser jag ut när pappa får välja..










Såhär pluggar ett proffs..


Det bästa man har ställer/lägger man på bordet, eller hur säger man? Och ta det lugnt, jag lovar att jag aldrig lämnar henne liggandes på bordet ensam och att det aldrig rör sig om längre stunder hon ligger där..

Jag hoppas att du mår bra! Kom ihåg att du är värdefull!
Puss och kraam från oss






RSS 2.0