Sommarlov

Hej du!

Jag hoppas att du mår bra i värmen! Med oss är det fint, jag är inne på min första av tre sommarjobbsveckor och Alva är i Nyköping med Erik hos sin farmor och farfar. Henne går det ingen nöd på, men mig! Usch så jag längtar till på söndag när de kommer hit!!





Nu i sommartider finns risken att bloggen kommer lite i andra hand, så om vi inte ses på ett tag önskar jag dig riktigt sköna dagar i solen eller skuggan, vilket som passar dig bäst!

Massa kramar, vi ses snart igen!

♥  ♥  ♥


Midsommar och veckan som gått

Slarvigt slarvigt, har så många fina nya bilder på allt vi gjort sedan sist, men det vackra vädret sätter liksom lite käppar i hjulet för det här med bloggen, måste verkligen få in snitsen på mobilbloggandet, då skulle det ju gå hur smidigt som helst!

Sedan sist har vi gjort massa saker. Midsommar har passerat, erik har jobbat sin första sommarobjobbsvecka och Alva har tagit sina första dopp utomhus. Och jag? Njae, inte mycket. Medan Erik har jobbat i stugan i grusgropen (som det för övrigt blir 40grader varmt i stackarn) har jag och Alva spenderat dagarna med farmor. Vi har badat, varit på utflykter och haft det mysigt värre. Nu när det är min tur att jobba med början på måndag, får lillskruttan vara i enstaberga en vecka, finspång en vecka för att sen åka till enstaberga igen. Det blir mycket farande ett par veckor framöver och SOM jag kommer sakna henne när hon ska vara borta!!

Nog sagt, här kommer lite bilder på vad vi haft för oss.




Alva fick en jätteskojig pool av mormor och morfar, ojoj vad roligt





Finfin unge med finfin midsommarkrans


Alva tycker som sin mamma att det är så häär kul att vara med på kort


Veckan i nyköping så:


Var vi på utflukt till Nynäs slott där vi strosade runt och kikade på en jättefin utställning om djur.




Alva var stormförtjust över de grymtande grisarna!




Skruttan har en finfin pool även i nyköping, oj så kul det är med vatten!



Efter alla resor hit och dit  kan det vara ganska skönt att bara vara hemma en stund innan nästa äventyr, här framför barnkanalen:


Det kära du var allt för den här gången, vi får se när nästa tillfälle ges

Hoppas att du får en fin helg!

KRAM



RSS 2.0