en liten uppdatering

Så var det söndag igen! Jösses vad fort dagarna och veckorna går, igår blev Alva redan 8 månader.. Tänkte jag skulle ge dig några bilder för att hålla dig uppdaterad på läget



Alvas tv-pose nr1


Och nr 2...


Under helgen har vi haft det jätteskönt och varit ute i det fina och varma vädret. Farmor Karin var här och då passade jag och erik på att ta oss en löprunda. Väldigt svettigt och hurtigt en sen lördag em, eller hur?!

Gullungen fick sitta på pappas axlar när det blev för tråkigt i vagnen



Alva och jag har skurat och fejat varenda kvadratcentimeter i hela lägenheten och som ni ser tyckte vissa att det var roligare än andra


Så klart badas det en hel del och gissa om det är spännande!



På sin 8-månaderdag hade vi myskväll i soffan med päron


Och imorse var vi uppe med tuppen och gick en morgonpromenad

Det var vår helg! Hoppas att du har haft det bra!
KRAM och hej

Det är..

... alltid så svårt att komma på nya kommentarer till alla ilägg tycker jag, hej!, hej där!, hej svejs! hej du! Trevligt eller tjatigt, det är frågan...
Hur som helst har det gått några dagar sedan sist. Vi har haft långväga besök från våra kära sandvikare sofie, simon och noah. Vi hade ett par riktigt roliga och trevliga dagar och vi hann med lite av varje, men först och främst passade vi på att slappa riktigt ordentligt när till och med erik för en gångs skull var ledig.




Världens sötaste hund nemo var också med! Jag skulle gärna adoptera dig nemo om du inte hårade så dant!=)










Efter helgens alldeles förskräckliga kaloriintag tog jag och Alvis en långlånglång promenad på måndagen men tyvärr kompeserade den säkert inte ens för hälften av helgen! Mysigt hade vi det hur som helst och vi avslutade rundan med lite mys (och nys) i gräset.



Igår var jag och Alva dessutom på 50-års kalas! Moster Annica var det lyckliga födelsedagsbarnet






Puss på dig Zeke!

Det var allt! Hoppas att du har haft en bra helg och att du mår bra!
KRAM och hej

Hej svejs!

Hoppas att du mår bra! Vi mår fint, även om jag är mer däckad av pollen just nu än vad jag brukar vara, jag frustar, pustar och nyser mest hela tiden. Det är nackdelen med våren som annars är så fin och härlig..

Idag får vi besök av våra kära sandvikare. De ringde alldeles oplanerat och oväntat igår och vips, sagt och gjort bestämde vi att spendera långhelgen tillsammans! Trevligt!

Jag tänkte fråga dig om du möjligtvis är intresserad av en konditionsmaskin? Eller vet du kanske någon annan som är? Den har samlat damm både hos mamma och pappa och hos oss och jag tror inte att den kommer att slitas så mycket mer i något av hemmen.. KOM OCH KÖP! Såklart är det special price just for you my friend!



Försöker att kränga bort en philips widescreen tjocktv också. Det är en silvrig 32' (tror jag) som är jättefin och funkar hur bra som helst, men den tar lite för mycket plats hos oss.. Kanske behöver du eller någon du känner en extra tv på vinden eller i sommarstugan? KOM OCH KÖP! Såklart är det fraktfritt eftersom du får hämta den själv:) Är jag inte den bästa försäljaren så säg!

Hoppas att du får en bra långhelg!

KRAM från oss









morgonstund..

..har guld i mun brukar man ju säga. I vårt fall handlar det mer om att morgonstund har fot i mun. Japp, sisåsär vid 05.45 börjar fröken Alva måtta sparkar som betyder att nu är det dags att vakna. Först en på bröstet, sedan en på halsen och avslutningsvis brukar det komma en välriktad och svårignorerad kick antingen rakt på näsan eller möjligen i ögat.

Men när man ändå klivit upp ur sängen, fått i sig lite kaffe och tittar ut på den soliga morgonen måste jag säga att det är rätt skönt att vara uppe med tuppen ibland, dagen blir ju så mycket längre. Och vem kan egentligen motstå en gullig liten krabat som är så himla glad hela tiden?



Eller ett riktigt busfrö?



Godmorgon och Kram till dig



inte en lugn stund

är det här!

Hej förresten! Hur mår du? Med oss är det fint, man kan säga att det är full fart varje vaken minut. Alva har just börjat ställa sig upp mot vår säng, och även i hennes egen för den delen, på några sekunder har hon krypit från vardagsrummet in till sovrummet och vips står hon på bambi rangliga ben (vem var det förresten jag hade en diskussion med om huruvida bambi är en tjej eller kille?! Jag står fortfarande fast vid att han är en kille..) mot den och skrattar och är helnöjd. Vi var även på hjälmjakt i helgen men de vi hittade var alldeles förstora, den skulle åka av på nolltid, så jag får nog helt enkelt skaffa lite skumgummi och sy en egen till henne..




Man tager vad man haver sålänge och i detta fall blev det en blöja..






Så här kan man hitta henne om man inte är snabb nog att följa efter henne på en gång, livsfarligt, jag vet. Bye bye toalettbesök, blogg, disk och matlagning. Här kommer en upptäckande bestämd liten dam som man inte kan släppa ögonen ifrån i första taget...

Ta hand om dig!
KRAM

Fasten your seatbelt...

...för här går det undan! Vi har verkligen fått en liten akrobatisk liten tjej och nu händer det verkligen grejer hela tiden, vi har till och med pratat om att skaffa henne en liten vadderad hjälm. Hon sätter sig numera själv, kryper omkring i hela lägenheten och hon har även börjat att ställa sig upp mot möbler och annat som kommer i hennes väg. Det börjar till och med bli ett äventyr att åka vagn, eftersom hon hellre vill stå upp i den eller alternativt rulla runt hundratals varv eller ligga och bita i tyget på sidorna. Vi får nog börja använda bälte i vagnen..

Idag var det lite sorgligt nog sista babysimet för terminen, men vi får se om vi ska gå på något fortsättningssim i höst..

Såhär har vår helg, måndag och tisdag sett ut:


Massa mys, gos och bus på golvet




Massa ståträning med den fina gåvagnen hon fick i juklapp




Dammsugaren är superspännande och ibland kryper hon efter munstycket








Bita, bita BITA!!

Vi hoppas att du mår bra och säger tack och hej för idag!

KRAMIS

Maj 1, 2010

Hej! Nu gör jag ett nytt försök med mobilbloggandet.. Vet fortfarande inte hur man gör det utan att svära,men visst ser det bättre ut än sist?! Nu är vi hur som helst i nyköping och har en skön 1a maj.. Igår såg vi bättre sent än ajdrig den helt underbara filmen Avatar. Mmm vilken bra film! Kolla in världens sötaste unge, så här hittade jag henne i morse..!

RSS 2.0