update..

Hej där!

Här kommer en liten uppdatering från oss. Vi har så mysigt med varandra så att vi glömmer bort både tid och rum och framförallt bloggen! Vi mår mycket bra även om jag är lite trött. Alva är nämligen fortfarande en mycket morgonpigg liten fröken.. På fm var vi på bvc, nu väger stumpan hela 4080g och är 51.5 cm. hela ett kilo har hon gått upp sedan hon föddes, bra mjölk där! Nu sover hon gott så jag ska försöka hinna med ett inlägg under tiden, jag sparar på snacket och ger dig det du säkert mest är intresserad av:





















Det var allt för idag (och säkert en vecka framöver)
Massa puss och kraam från oss, hoppas att du mår bra!






Du och jag i gryningen

Hej kära du! Det var väldigt länge sedan sist jag vet, jag har helt enkelt inte haft tid, och när jag har haft tid har jag inte haft ork, men nu är det dags för en liten uppdatering!

Imorgon fyller Alva redan två veckor! Hon växer så att det knakar och i torsdags när vi var på bvc hade hon gått upp från 3010g till 3385g! Hon är redan stora tjejen, hela 48 cm har hon blivit! Antar att du inte vill läsa massa babbel utan hellre vill se vår lilla fining:


3 dagar gammal


"Alva goes tuppkam" 5 dagar gammal 




Efter badet


Med pappsen i badet, att tvätta sig är dock ingen favorit än..






Bus i blicken

Vad ska jag säga, vi är upp över öronen kära i vår lilla underbara trollunge! Man kan inte få nog.

Hon verkar iallafall inte brås på sin far vad gäller morgonrutiner, det är ett som är säkert. Klockan 05 vaknar hon och väntar ivrigt på sin stadiga frukost. Oftast brukar hon inte somna om förrän vid 9-10 på förmiddagen, sen sover hon som en stock under dagen (förutom när vi ska äta!) och vaknar sen sakta men säkert till liv under sena kvällen och natten igen. Kan man vända på hennes dygnsrytm tror du? Annars håller jag tummarna för att hon växer ifrån sin extrema morgonpigghet..!

Det var allt för den här gången. Jag hoppas att du mår bra och att du tar hand om dig själv och dina nära och kära!
Massa kramar ffrån oss alla

RSS 2.0