Hej där!

Nu var det sådär länge sedan sist igen. Hos oss är allt bara bra och mycket har hänt sedan sist. Bland annat har det kommit ungefär sju meter snö, vilket gör det helt omöjligt att gå ut eftersom plogbilen lagt en snövall på ca 2,5m utanför vårt vagnförråd. Behöver jag berätta att jag är irriterad? Men nu lämnar vi den irriterande,men ändå fina, snön och ber till väderguden att våren snart tågar in! (så att jag kan börja gnälla på pollenallergin istället, för nöjd blir man ju aldrig)

Andra saker som hänt är att lillstumpan har lärt sig att vända från rygg till mage! Så nu vågar man inte lägga henne varsomhelst längre. Hon växer och växer vår lillatrollunge, tänk att hon är fem månader redan! Fem månader under graviditeten kändes ju som fem år, men nu går det desto fortare kan jag lova!

Alvis har även börjat med smakportioner. Vi har testat ärtpuré, morotspuré och potatis- och palsternackapuré, och jag måste nog säga att den sistnämnda hittills är favoriten. Hon är jättenyfiken och sträcker ut tungan och smaskar när skeden med mat på åker fram, gullunge!

Nu ska jag inte prata mer, du ska få vila ögat på det finaste vi har;


Mmmm, gottigott med ärtpuré









Såhär i OS-tider måste vi ju föregå med gott exempel och därför ställde vi klockan i morse för att se hockeymatchen mellan sverige - finland och gissa vem som blev fast?




HEJA HEJA SVERIGE!

Och om du vill veta vad jag har styrt med så kan jag berätta att jag bakar bullar, kakor och styr allmänt inför alvis stundande dop. Passade även på att rensa ur gerderoben lite, jisses vad mycket gammalt skräp jag har hängande, ut med det gamla och in med det nya! Alvis var givetvis med och bestämde vad som skulle behållas och vad som skulle kastas, hon tycker givetvis att allt ska kastas och att mamma ska köpa nytt!



Jag hoppas att du har det fint! Tänk på att du är värdefull och ta hand om dig!
KRAMAR från oss

Snö, snö och snö

Hej där! Hur mår du i snö(o)vädret?
Jag och Alvis har precis kommit hem från den jobbigaste promenad jag tagit på länge. Det är moddigt, halkigt och OPLOGAT!! Man får ta i för kung och fosterland när man ska över plogrännor överallt. Tänk alla gamla stackare med rollatorer och rullstolar som ska försöka ta sig fram utan att köra fast eller välta omkull..

Jag och lillgumman har det för övrigt jättebra om dagarna när pappa erik är på jobbet. Vi busar, myser och gosar mest hela tiden. Nu har jag även plockat fram hoppgungan som vi lånat. Det är en väldigt populär mojäng och Alvis älskar att hon kan stå och "gå" omkring! Ställer man dessutom en spegel framför blir honsom tokig..











Som ni ser går det ingen nöd på oss!

Hoppas att du mår bra och att vi ses snart!

KRAM från oss till dig!

RSS 2.0