Prinsessornas dag

Å så fint det var, det stora ljuvliga bröllopet! Inte bara Viktoria hade dragit på sig finklänningen:







Undrar hur många av oss som satt bänkade framför tv-apparaten (eller såg jippot på plats för den delen). Alva var intresserad i ungefär 10 min, sen var allt annat runt omkring roligare.



Dagen till ära fick hon smaka glassbåt och gissa om det gick hem!



Hoppas att du mår bra!
KRAM

lördag 19/6

Så har då dagen D kommit, dagen för det omtalade kungabröllopet. Självklart ska jag sitta spikad framför tv:n under vigseln, tittar du? Säga vad man vill om all mediabevakning och att det är vi skattebetalare som står för all pompa och ståt, jag tycker det ska bli väldigt roligt att Viktoria äntligen får sin man av folket.

Äntligen har jag och Erik fått klarhet i framtidsplanerna och kan komma med ett glädjande besked. Erik får fortsätta på DeGeer som han gjort den här terminen med skillnaden att så fort Norrköpings kommuns anställningsstopp hävs, går hans vik över i en fast tjänst. TACKAR! Vad gäller min situation kan jag säga att den inte var helt enkel. Jag fick, tro det eller ej, hela 4 st tjänster att välja mellan. Jag hittade faktiskt helt oväntat ett riktigt drömjobb bland dessa fyra. Dock krävde det flytt till Nyköping och även om vi alltid känt oss flexibla för att flytta, blev det ett för stort beslut att ta över en natt. Därför bestämde jag mig för att tacka ja till mitt andrahandsval. Detta innebär en fast tjänst på en förskola i stavsjö (ca20min härifrån, mellan norrköping och nyköping) med start efter årsskiftet. Summa kardemumma har vi alltså båda varsin fast tjänst efter nyåret om anställningsstoppet hävs som planerat! Himlans kul!

Alvis säger hej också:



KRAM och hej

Helgen som gått

Hallå där!

Jag hoppas som alltid att du mår bra där du är! Med oss är det bara fint även om helger och veckodagar avlöser varandra i ett rasande tempo! Tänk att vår lilla alva blir nio månader om några dagar...

Jag tänkte börja med att berätta något om mina senaste två dagar. Igår var jag på 4(!)st anställningsintervjuer i Nyköping och i morse var jag på ännu en i Stavsjö. Knappt hade jag hunnit hem därifrån förrän jag fick två positiva svarsbesked från två ställen. Jag är alldeles förskräckligt förvirrad och vet varken in eller ut. Jobb? Pendla? Flytta? Ju mer jag funderar, vänder och vrider på alla aspekter desto mer förvirrad blir jag. Hjälp och råd tack!

I Lördags var det hur som helst dags för Eriks omtalade tävling. Alströmertrofén 2010 gick som vanligt av stapeln i Alingsås och min kära andra hälft lyckades hamna på en otroligt häftig 2:a plats! Jag är riktigt riktigt stolt över honom min starka fina gubs!


Hittar du honom? Raden i knästående 2a från höger...


I Eriks klass, den korta klassen, var de från början 8 tävlande men blev endast 6.





Något som skall tilläggas är att i princip alla utom Erik och var sponsrade i tävlingen i form av personliga tränare, kockar, dietister och coacher. Eftersom Erik planerat och genomfört både biten med kost och träning helt på egen hand måste man ju säga att det är extra bra jobbat!

Jag vet ju fortfarande inte efter ett års bloggande hur man lägger in filmer, men via den här youtube adressen kan du se Erkans fina fria posering:

http://www.youtube.com/watch?v=40Cd819gBzE


På vägen hem stannade vi på begäran på McDonalds:

Efter 10 veckors deff var det uppenbarligen en fröjd att få sätta tänderna i inte mindre än 1big tasty, 2cheeseburgare, 2 dipsåser, pommes och cola. Med hem kom också 1påse ostbågar, 1paket ballerina kladdkaka, 1liter RÖD mjölk och 1liter fanta! Det ni...

Puss älskling vad du är duktig!



Lillgumman var även hon helnöjd över pappas resultat och som alltid gick bilresan både ned och hem väldigt bra!



Fast skönast är ändå att vara hemma där man kan stöka runt bland alla roliga saker, speciellt inne i klädkammaren!






Massa
KRAMAR till dig

Tuffa tjejen

Hej!

Titta här vad vår cirkusartist alva har lärt sig.


Hon sätter sig i gåvagnen...


...för att sedan ställa sig upp och skrika gaaaaaah.


Ibland tuggas det bara lite på handtaget...


...och så leker vi kurragömma


...och sedan kryper hon ur den.

Superduktig flicka som både kan krypa i och ur saker!

KRAMAR

3/6-10

Hej!
Nu har det gått så där länge sedan sist igen, hoppas att du mår bra? Här har det hänt mycket sedan sist, nästan så att jag har glömt bort hälften.


Ibland när man tror att Alva sover så har man väldig fel. Ofta kommer jag smygandes in i rummet för att se hon sover gott och gissa vad man möts av? Antingen brukar hon sitta och pilla med täcket eller något gosedjur hon hittat, eller så står hon och kikar över kanten på sängen. Hon är väldigt nyfiken och helnöjd vår lilla skrutt!



När vagnen för hundrafemtioelfte gången har punka är det tur att det är fint väder så att vi kan vara utomhus ändå. Att gunga tyckte Alvis var jätteskoj!





Nyfiken är ordet, en riktig liten fixarjocke!



Vad som händer annars? Erik har nu lite drygt en vecka kvar med deffen och lörd den 12e är det dags för tävling, jag tror nog att han börjar bli lite nervös...

Jag tänkte även göra slag i saken och oficiellt säga att jag 2011 ska jag springa Göteborgsvarvet! Och eftersom jag har sagt det måste man ju genomföra det, annars kan ni ju ta mig för en snackare. Sagt och bestämt! Om ingen toksjuka eller andra allvarligare hinder stoppar mig så ska jag ta mig i kragen och springa götet runt! (skit också vad har jag gett mig in på...)

Hoppas att du mår bra!
KRAM

RSS 2.0